Frakt- och Betalningsvillkor

För onlineköp gäller följande villkor.Fraktvillkor

Varukorg checkout är endast tillgänglig i följande länder: Sverige eller NorgeFraktkostnader

Vi tar betalt enligt följande schablonbelopp:
199 kr netto per beställning som skickas till Sverige eller Norge.
 
Fraktkostnader för skrymmande varor tillkommer en extra avgift på: 1299 kr netto per vara för leverans till Sverige eller Norge Om du bara beställer skrymmande varor kommer schablonbeloppet att avstås. Skrymmande varor är speciellt märkta med denna symbol ( ). Inga leveranser till automatiserade paketterminaler och P.O. boxar. För alla leveransadresser utanför EU, vänligen kontakta vårt export säljteam.
 
Ovan nämnda fraktkostnader gäller endast för varor köpta online och anges separat under beställningsprocessen. De måste betalas av dig. För alla inköpsorder som inte görs via vårt onlinebutikssystem tillkommer frakt- och hanteringskostnader i tid och material.Leveransvillkor

Om inget annat anges i produktbeskrivningen, levereras varorna inom 3-5 dagar när de levereras till Tyskland och inom 4-11 dagar när de levereras till andra länder, efter mottagandet av orderbekräftelsen (om du väljer att betala i förväg börjar leveranstiden efter mottagandet av din betalning). Bulkbeställningar kan förlänga ledtiderna. Observera att inga leveranser sker på lördagar, söndagar och helgdagar.
 
Om du har beställt produkter med olika ledtider kommer vi att förbereda endast en leverans om vi inte har gjort andra överenskommelser med dig. I det här fallet är ledtiden enligt artikeln med den längsta ledtiden.
 
Minsta ordervärde
Det minsta ordervärdet är 499 kr.
Beställningar under 499 kr kommer inte att genomföras.Betalningsvillkor

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:
 
Betalning med kreditkort
Förskottsbetalning via banköverföring
 
Ytterligare information
om betalningsalternativ: Om du väljer "Betalning med kreditkort" kommer ditt kreditkort att debiteras i slutet av beställningen.
Om du väljer "Förskottsbetalning via banköverföring" skickar vi dig betalningsuppgifterna tillsammans med orderbekräftelsen, senast tillsammans med fakturan.Bankuppgifter:

Om du har några frågor finns våra kontaktuppgifter i avsnittet "Legal Notice". Särskilda avtal kan inte hanteras för onlinebeställningar på grund av den automatiserade beställningsprocessen.
Stäng menyn
Till toppen