Koncept för Skyltfönster set 2

Artikelnummer: 80.0902.10

Product highlights

  • 10 mattvita variabla "Cubes" i matt vit färg
  • innehåller EasyCubes "Floor" och "Cover" för att skapa 3 podier
  • Stick" rullbanners med digitala tryckbanner
  • perfekt för smala skyltfönster
Produktdetaljer »

Produktbeskrivning

Är du intresserad av ett enkelt och varierande sätt att designa ditt skyltfönster? Ta en titt på vår "set 2" för design av skyltfönster.
Det ger ett högkvalitativt utseende och är lika enkelt som effektivt!

EasyCubes med de individuella måtten 400 x 400 x 200 mm (B x D x H) kan enkelt användas igen för nästa skyltfönster, eftersom du när som helst kan variera de tio vita "Cubes". Med de tre EasyCubes "Floor" och "Cover" kan du sätta ihop "Cubes" till tre kolumner med önskad höjd. Kanske planeras två lika höga pelare i nästa inredningsprojekt?
Presentera dina produkter i ögonhöjd med dina kunder eller integrera en iögonfallande EyeCatcher för att fånga deras uppmärksamhet.

Den individuella höjdpunkten i koncept 2 är användningen av den upprullningsbara banderollen "Stick". Välj själv det digitala trycket för bannersystemet. Vi uppfyller gärna dina speciella önskemål. Med en banderollstorlek på 850 x 2 000 mm passar Concept 2 butiksdisplayen även i smala skyltfönster. Utforma dina skyltfönster på ett organiserat och ordnat sätt, även i smala skyltfönster.

Kunder som köpte den här artikeln köpte även

Visa mer …

Betygsättningar

Recensioner från andra kunder

{{ review.oxfname }} betygsatt:
Betyg för artiklar:
svar:

Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Stäng menyn

Visa produkter
Denna onlinebutik använder cookies för en optimal shoppingupplevelse. Exempelvis sparas sessionsinformationen eller språkinställningen på din dator. Utan cookies är onlinebutikens funktion begränsad. Ytterligare information: Om du inte vill godkänna detta, klicka här.
Till toppen