Hyllkantslist "GLS“

Kom-ihåg-lista

Downloads available

Product highlights

  • hyllkantlist för glashyllor med en tjocklek på 5-10 mm
  • lätt att hantera vid fastsättning
  • Insatshöjder: 26 mm, 30 mm, 39 mm och 52 mm.
  • finns i vitt och transparent
Produktdetaljer »

Produktbeskrivning

Hyllframkanten "GLS" är utformad för glashyllor och är särskilt lätt att använda. Med profilens utformning kan prisskenan enkelt fästas på hyllan, vilket bidrar till att ge dina kunder tydlig information och tydliga priser.

Vår hyllkant "GLS" är lämplig för glashyllor med en tjocklek på 5-10 mm. Fäst den främre kanten på dina hyllor och förse den genomskinliga insatsen på framsidan med matchande prisetiketter. På så sätt kan viktig information om dina produkter hittas snabbt och förbli läsbar.

GLS-hyllkantslisten kan enkelt tas bort och lämnar inga tejpresterester efter sig.Vi levererar hyllkantslisten "GLS" i vit eller transparent med transparent front. Välj mellan olika höjder för insättning. Beroende på storleken på dina hyllkantsetiketter kan du välja en prisskena som passar. Anpassa den till ditt hyllsystem.

Vi kan leverera individuella längder enligt dina specifikationer.

Tillbehör

Visa mer …

Betygsättningar

Recensioner från andra kunder

{{ review.oxfname }} betygsatt:
Betyg för artiklar:
svar:

Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Det finns inga kommentarer till denna artikel.

Varianter

Varianter Artikelnummer Art. Nr. Pris
Stäng menyn
Denna onlinebutik använder cookies för en optimal shoppingupplevelse. Exempelvis sparas sessionsinformationen eller språkinställningen på din dator. Utan cookies är onlinebutikens funktion begränsad. Ytterligare information: Om du inte vill godkänna detta, klicka här.
Till toppen