Mobilt FlexiSlot® Komplett Lösning "Quattro"

Färg FlexiSlot

Product highlights

  • allround användbar produktställ inklusive tillbehör
  • gott om utrymme för att visa upp dina varor
  • extra bred övre skylt
  • Hög rörlighet pga. tre hjulelement
Produktdetaljer »

Beskrivning

Artikelnummer

Produktbeskrivning

Det kompletta systemet FlexiSlot® Quattro med H-fäste ger dig en stor, dubbelsidig presentationsyta. Du får den här lamellväggsdisplayen med 12 hyllor och får därmed en attraktiv helhetslösning för din produktpresentation. Den övre skylten sträcker sig över nästan hela displayens bredd och drar uppmärksamheten till dina produkter. De tre hjulelementen, var och en med två bromsade länkhjul, möjliggör mobil och flexibel användning.

Den grundläggande ramen för den två meter breda FlexiSlot®-komplettlösningen är "Quattro"-profilen i silveranodiserad aluminium. Den omsluter FlexiSlot®-lamellerna, som finns i olika färger. Plastprofilens spår används för att hålla fast tillbehören. De svarta hyllorna sätts till exempel in i lamellväggen med hjälp av de medföljande aluminiumfästena. Utrustade med ytterligare tillbehör, t.ex. krokar för lamellväggen, kan sidopanelerna också användas som en presentationsyta. FlexiSlot®-systemet möjliggör en varierad presentation som är anpassad till dina produkter.

Förutom det stora presentationsutrymme som displayen erbjuder finns det också ett attraktivt reklamutrymme i form av den övre skylten. Topparen består av en extra bred insatsram som kan förses med upp till 4,5 mm tjocka insatser. Den övre skylten och färgvalet på FlexiSlot® ytan gör det möjligt att anpassa den på ett perfekt sätt.

Betygsättningar

Recensioner från andra kunder

{{ review.oxfname }} betygsatt:
Betyg för artiklar:
svar:

Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Det finns inga kommentarer till denna artikel.
Stäng menyn

Visa produkter
Denna onlinebutik använder cookies för en optimal shoppingupplevelse. Exempelvis sparas sessionsinformationen eller språkinställningen på din dator. Utan cookies är onlinebutikens funktion begränsad. Ytterligare information: Om du inte vill godkänna detta, klicka här.
Till toppen